Városlista
2019. december 10, kedd - Judit

Hírek

2019. Október 30. 20:19, szerda | Helyi

Ünnepi rendezvénysorozat a Győri Balettnél

Ünnepi rendezvénysorozat a Győri Balettnél

Jubileumi fotókiállítás megnyitásával kezdte ünnepi programsorozatát a 40 éves Győri Balett. A tárlat szerdán délután nyílt az Esterházy-palotában.

A tárlatot Grászli Bernadett - a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum igazgatónője nyitta meg. Köszöntőt mondott Kiss János -a Győri Balett igazgatója és alapító tagja.

Közreműködött Németh Csaba - a Győri Nemzeti Színház zenekarának művésze, koncertmestere (hegedű) és Burai Zsolt- a Győri Filharmonikus Zenekar művésze.

Az ünnepi fotókiállításon Ambrus László, Bánkuti András, Benkő Imre, Eifert János, Gergó András, Kanyó Béla, Laibl Balázs Laposa Tibor, Matusz Károly, Németh Aliz, Németh Mihály, O. Jakócs Péter, Orosz Sándor, Pillák István, Smuck László, Szabó Béla, Weiland István - fotói mesélik el a győri balett művészetének történetét.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 10. 08:25, kedd | Helyi

Visszamegy az iskolába a győri késelő diák

A nap 24 órájában kamerás megfigyelés alatt tartják azt a győri 17 éves fiút, aki a múlt héten megkéselte az osztályfőnökét. A diákot szombaton tartóztatták le, azóta egyszemélyes cellában várja a további kihallgatásokat.

2019. December 09. 11:35, hétfő | Helyi

Advent angyalai úton vannak

Szombaton délelőtt, idén már második alkalommal zajlott a 6 éves Angyalséta Győrben, a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok szervezésében, amit nagy érdeklődés kísért.

2019. December 09. 07:50, hétfő | Helyi

Adventi Jótékonysági Hangverseny a templomban

Meghitt hangulatú, lélekemelő Adventi Jótékonysági Hangversenyt rendeztek vasárnap délután a győrszentiváni Keresztelő Szent János Római Katolikus Templomban, a Győri Nemzeti Színház művészeivel Sík Fridával és Nagy Balázzsal.

2019. December 08. 07:08, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp december 9-től