Városlista
2020. január 25, szombat - Pál

Hírek

2019. Október 30. 20:19, szerda | Helyi

Ünnepi rendezvénysorozat a Győri Balettnél

Ünnepi rendezvénysorozat a Győri Balettnél

Jubileumi fotókiállítás megnyitásával kezdte ünnepi programsorozatát a 40 éves Győri Balett. A tárlat szerdán délután nyílt az Esterházy-palotában.

A tárlatot Grászli Bernadett - a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum igazgatónője nyitta meg. Köszöntőt mondott Kiss János -a Győri Balett igazgatója és alapító tagja.

Közreműködött Németh Csaba - a Győri Nemzeti Színház zenekarának művésze, koncertmestere (hegedű) és Burai Zsolt- a Győri Filharmonikus Zenekar művésze.

Az ünnepi fotókiállításon Ambrus László, Bánkuti András, Benkő Imre, Eifert János, Gergó András, Kanyó Béla, Laibl Balázs Laposa Tibor, Matusz Károly, Németh Aliz, Németh Mihály, O. Jakócs Péter, Orosz Sándor, Pillák István, Smuck László, Szabó Béla, Weiland István - fotói mesélik el a győri balett művészetének történetét.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 25. 07:35, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - Péntek, szombat, vasárnap

A szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

2020. Január 24. 15:19, péntek | Helyi

Győri pedofil zsarolt egy tizenegy éves kislányt

Egy közösségi oldalon ismerkedtek meg néhány hónapja, ahol meztelen képeket kért a 11 éves kislánytól, majd további fotókért zsarolta.

2020. Január 23. 08:52, csütörtök | Helyi

Elismeréseket adtak át a Magyar Kultúra Napján

Győrben dr. Fekete Dávid alpolgármester mondott ünnepi beszédet. Szeles Szabolccsal, a Oktatási, Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottság elnökével adta át az elismeréseket.

2020. Január 22. 15:04, szerda | Helyi

Segítség a tanulásban, sportban és a célok elérésében – Gyermekagykontroll Győrben

Február 1-jén és 2-án kétnapos gyermekagykontroll-tanfolyamán várja Kovács Erika a 7-10 éveseket, míg a 10-14 évesek február 8-án és 9-én sajátíthatják el az agykontroll lenyűgözően logikus technikáit.