Városlista
2021. szeptember 22, szerda - Móric

Hírek

2019. Október 30. 20:19, szerda | Helyi

Ünnepi rendezvénysorozat a Győri Balettnél

Ünnepi rendezvénysorozat a Győri Balettnél

Jubileumi fotókiállítás megnyitásával kezdte ünnepi programsorozatát a 40 éves Győri Balett. A tárlat szerdán délután nyílt az Esterházy-palotában.

A tárlatot Grászli Bernadett - a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum igazgatónője nyitta meg. Köszöntőt mondott Kiss János -a Győri Balett igazgatója és alapító tagja.

Közreműködött Németh Csaba - a Győri Nemzeti Színház zenekarának művésze, koncertmestere (hegedű) és Burai Zsolt- a Győri Filharmonikus Zenekar művésze.

Az ünnepi fotókiállításon Ambrus László, Bánkuti András, Benkő Imre, Eifert János, Gergó András, Kanyó Béla, Laibl Balázs Laposa Tibor, Matusz Károly, Németh Aliz, Németh Mihály, O. Jakócs Péter, Orosz Sándor, Pillák István, Smuck László, Szabó Béla, Weiland István - fotói mesélik el a győri balett művészetének történetét.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.