Városlista
2020. július 3, péntek - Kornél

Hírek

2019. Október 30. 20:19, szerda | Helyi

Ünnepi rendezvénysorozat a Győri Balettnél

Ünnepi rendezvénysorozat a Győri Balettnél

Jubileumi fotókiállítás megnyitásával kezdte ünnepi programsorozatát a 40 éves Győri Balett. A tárlat szerdán délután nyílt az Esterházy-palotában.

A tárlatot Grászli Bernadett - a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum igazgatónője nyitta meg. Köszöntőt mondott Kiss János -a Győri Balett igazgatója és alapító tagja.

Közreműködött Németh Csaba - a Győri Nemzeti Színház zenekarának művésze, koncertmestere (hegedű) és Burai Zsolt- a Győri Filharmonikus Zenekar művésze.

Az ünnepi fotókiállításon Ambrus László, Bánkuti András, Benkő Imre, Eifert János, Gergó András, Kanyó Béla, Laibl Balázs Laposa Tibor, Matusz Károly, Németh Aliz, Németh Mihály, O. Jakócs Péter, Orosz Sándor, Pillák István, Smuck László, Szabó Béla, Weiland István - fotói mesélik el a győri balett művészetének történetét.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.

2020. Június 15. 14:56, hétfő | Helyi

Neked mi a sztorid? Meséljen helyetted a Pandorád!

A Pandora roppant különleges színfolt az ékszerek világában. Tudtad, hogy ékszerrendszereivel anélkül mondhatod el a történeted, hogy akárcsak egy szót is szólnál? Mutatjuk, hogyan!

2020. Június 07. 13:30, vasárnap | Helyi

Vessünk magokat gyorsan és pontosan

Tavasszal a mezőgazdaság egyik legnagyobb feladata a szélesebb sortávolságú, nagyobb területeken termesztett növények – mint pl. a kukorica – vetése.

2020. Június 02. 09:08, kedd | Helyi

Ennyibe kerül a szemműtét