Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Október 30. 20:19, szerda | Helyi

Ünnepi rendezvénysorozat a Győri Balettnél

Ünnepi rendezvénysorozat a Győri Balettnél

Jubileumi fotókiállítás megnyitásával kezdte ünnepi programsorozatát a 40 éves Győri Balett. A tárlat szerdán délután nyílt az Esterházy-palotában.

A tárlatot Grászli Bernadett - a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum igazgatónője nyitta meg. Köszöntőt mondott Kiss János -a Győri Balett igazgatója és alapító tagja.

Közreműködött Németh Csaba - a Győri Nemzeti Színház zenekarának művésze, koncertmestere (hegedű) és Burai Zsolt- a Győri Filharmonikus Zenekar művésze.

Az ünnepi fotókiállításon Ambrus László, Bánkuti András, Benkő Imre, Eifert János, Gergó András, Kanyó Béla, Laibl Balázs Laposa Tibor, Matusz Károly, Németh Aliz, Németh Mihály, O. Jakócs Péter, Orosz Sándor, Pillák István, Smuck László, Szabó Béla, Weiland István - fotói mesélik el a győri balett művészetének történetét.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.