Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Október 21. 11:12, szerda | Helyi
Forrás: gyor.hu

Ünnepi változások, nyitvatartások

Ünnepi változások, nyitvatartások

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő:
A GYŐR-SZOL Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Ügyfélszolgálatok:

2015. október 23-án a GYŐR-SZOL Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. Jókai úti és Orgona utcai ügyfélszolgálati irodái zárva lesznek, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

Parkolás - Győr

Jókai és Révai parkolóház, Dunakapu mélygarázs:
A Jókai és a Révai parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.


Győr – Utcai fizető parkolók:

2015. október 23-án Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

2015. október 24-én, szombaton Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózatban a szombati díjszabás lesz érvényben. Az I-es és II-es díjzónájában 14 óráig díjköteles a parkolás. A III-as díjzónában a parkolás díjmentes.


Vásárcsarnok nyitva tartás:

2015. október 23-án a vásárcsarnok zárva tart.


Sportingatlanok:
2015. október 23-án a GYŐR-SZOL Zrt. üzemeltetésében lévő sportlétesítmények (Magyar Vilmos Uszoda, Barátság Sportpark, Bercsényi ligeti és Örkény utcai műfüves pályák, Bercsényi ligeti KRESZ- Park) a rendes nyitva tartás szerint vehetőek igénybe.

Győr – Köztemetők:
A GYŐR-SZOL Zrt. üzemeltetésében lévő Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és a Koroncói úti köztemetők 2015. október 23-án egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak.

A GYŐR-SZOL Zrt. tájékoztatja a hozzátartozókat, hogy október 23-án, 24-én, 25-én valamint október 31-én és november 1-jén a Szabadi úti köztemető bejáratán és a Nádorvárosi Köztemető mindkét kapuján 7 és 11 óra között hajthatnak be autóval az arra jogosultak.


A GYŐR-SZOL Zrt. ünnepi szolgáltatásairól és nyitva tartásairól további információ a www.gyorszol.hu weboldalon található.


Lakossági hulladékszállítás:
A GYHG Nonprofit Kft. hulladékszállítási működési területén a lakossági hulladékszállítás 2015. október 23-án változatlanul, a Hulladéknaptárban meghirdetett módon működik. A hulladékszállításban érintett szolgáltatási helyeken a megszokottak szerint reggel 6 órára kérjük az ingatlan elé ürítésre kitenni a kukákat, mert érkezni fog a hulladékgyűjtő autó.

Hulladékudvarok:
A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő győri és vidéki hulladékudvarok 2015. október 23-án zárva lesznek.

A GYHG Nonprofit Kft. ünnepi szolgáltatásairól és nyitva tartásairól további információ a www.gyhg.hu weboldalon található.

Címkék: ünnep, győr, nyitvatartás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.