Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2015. Március 09. 14:35, hétfő | Helyi
Forrás: gyor.hu

Változik a belvárosi közlekedés

Változik a belvárosi közlekedés

2015. március 10-től több belvárosi utca forgalmi rendje változik meg ideiglenesen.

Az Apáca utcában folyó csatornaépítés és a Bástya utcában zajló útépítés miatt több egyirányú utca forgalmi rendjét szükséges megváltoztatni ideiglenes jelleggel. – tájékoztatott Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője.

Az Apáca utcának a Teleki út és Álom köz közötti szakasza csatornavezeték csere miatt le lesz zárva, ezzel egy időben pedig a Bástya utcában újítják fel az utat a Vörösmarty utca és Teleki út között. Mindkét munka lezárással jár, így azonban a környék közlekedése ellehetetlenülne. Ezért a Bástya utca és Apáca utca környéki forgalmat a Bástya utca - Álom köz - Apáca utca egyirányúsított rendszerre irányítják, ami azzal jár, hogy az Apáca utca Újkapu utca és Álom köz közötti szakasz egyirányúsítása megfordul!

Feloldják a Teleki út egyirányúsítását a Liszt Ferenc utcától a Bástya utcáig, ezzel az Újkapu utca - Liszt Ferenc utca - Teleki út útvonalon keresztül közelíthető meg autóval a gyalogoszóna keleti oldala (Széchenyi tér - Apáca utca - Jedlik utca), a Rákóczi utca és a Vörösmarty utca.

A fenti kivitelezésekkel együtt ivóvíz és gázvezeték csere zajlik a Teleki úton a Bástya utca és Kisfaludy utca közötti szakaszon. A munkavégzés mellett útszűkületre és 5-10 perces lezárásokra kell számítani.

A bevezetett változtatások várhatóan április végéig maradnak érvényben. Az útkezelő szervezet a közlekedők megértését, türelmét kéri.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 23. 08:15, hétfő | Helyi

Egyre több a motoros az utakon

2022. Május 22. 10:16, vasárnap | Helyi

Vidéki sanzonnal indul a nyár Győrben

Mező Misi és a Magna Cum Laude Zenekar koncetrjével indul a nyár Győrben – a hírt Dr. Dézsi Csaba András osztotta meg közösségi oldalán.

2022. Május 22. 09:16, vasárnap | Helyi

Hogyan készült mifelénk? – Vidám Szigetközi Paradicsom

2022. Május 22. 08:15, vasárnap | Helyi

Kullancsinvázió egész évben

Rengeteg a fertőzött kullancs szerte az országban, hiszen az elmúlt évek enyhe téli időjárása kedvezett az élősködők áttelelésének.