Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. November 15. 10:56, péntek | Helyi
Forrás: infoGyőr

Van már ajándékötleted karácsonyra?

Van már ajándékötleted karácsonyra?

Nincs? Mi segítünk. Az ebay kínálatából szemezgetünk, hogyha valami különleges, nem mindennapi ajándékot szeretnél ajándékozni a családnak, barátoknak!

Gondolj bele, az Árkád közepén, a legnagyobb tömegben csörög a telefonod, és te felveszed, de ezzel:

Megfizethetetlen élmény, pontosabban megfizethető, kb. 14 dollárért megvásárolhatod.Előnyös lehet tömött buszon, vonaton vagy irodában való használata is.
Autóillatosítóból kismillió illatváltozat létezik, de ha unod a kommersz szagokat, valami újdonságra egyedire gondolsz, ne keress tovább. Csak éhesen ne ülj az autóba! Alkalmi vétel, 3 dollárért!

Ismerjük a mondást, csak egy pohár bort innék. Hát itt magasan van a léc, ötletes megoldás, hogy ha sokat, de csak egy pohárral inna valaki. A felirat is találó: " Végre egy borospohár, ami passzol az igényeimhez ". Ne habozz, 18 dollárért bárki magáénak tudhatja.( Én ezt kérem karácsonyra, ha egy kedves olvasó szeretne megajándékozni :) )

Gyerekként, álmodoztam többször, hogy lesz egy unikornisom, de a felnőttek mindig kiábrándítottak, hogy azok nem léteznek, csak a mesékben. Rájöttem az egész életem egy hazugság volt, igenis léteznek. Nem kell hozzá más, csak egy macska és ez a 6 dolláros csoda!

Gyakorlati felhasználására a variációk szinte végtelenek. Nincs az az élethelyzet, ahol ne jönne jól, hogy kéznél van fél tucat doboz sör. Legyen szó buliról, fesztiválról, horgászatról, kirándulásról, vagy bármiről, csak a fantázia szab határt. Mindössze 9 dollárt kérnek ezért, ami a gyakorlati értékét tekintve szinte ingyen van.

2013-ban ki bízik a bankokban? Ugye, nem sokan. Ezt a bizalomhiány által keletkezett piaci igényt kívánja kielégíteni ez a persely. Igaz kamatot nem ad, de nem egész 14 dollárért a mienk lehet.

Ideális ajándék, családnak és barátoknak, mindenki örömére. Túlgondolva a hálószobában való alkalmazását, tökéletes jelmez farsangra, de bankrabláshoz is teljesen megfelelő, a már uncsi símaszk helyett. A 20 dollár körüli ára pedig elenyésző.

Van olyan barátunk, ismerősünk, akivel nem lehet bírni, ha nagyon részeg, túl sokat iszik egy buli során? Számára itt a tökéletes ajándék az ünnepek közeledtével.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense