Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. Március 18. 18:00, vasárnap | PR
Forrás: Szi-pu Kft.

Van segítség, ha eldugult: Szipu Kft.!

Van segítség, ha eldugult: Szipu Kft.!

A tavasz érkezésével a kertekben is egyre több a teendő. Takarítunk, ágakat metszünk, és bizony megesik, hogy sok eső esik! Ilyenkor szokott eldugulni a csapadék elvezető rendszer.

A kerti folyókák, aknák és az udvari összefolyóknál a dugulást a belemosódó por, sóder, föld, sár valamint a falevelek és faágak okozzák. Ezért a megfelelő fedelek, rácsok mindig legyenek a helyükön, és időnként tisztítsuk azokat- tanácsolják a Szipu Kft. szakképzett munkatársai. Nagyra növő, jelentős gyökérzetet növesztő fák csatorna nyomvonalra ültetését is érdemes megfontolni, mert a későbbiekben biztos gondunk lesz vele. A közmű csatorna bekötéssel nem rendelkező ingatlanok fő problémája az udvari emésztők és szennyvíztartályok szintjének folyamatos ellenőrzése, sokszor ez már rutin feladattá válik, de ha az ember elfelejti idejében kiszippantatni az emésztőt, gond van. Az aknába bevezető csővéget eléri a szennyvíz, és az visszatorlódik, lerakódik és dugulást okoz, mivel akkor már nincs áramlás. Ezen kültéri vezetékek tisztításánál, főleg csapadékvíz elvezető csőszakasznál nem mindig hoz sikert a hagyományos spirálos technológiával történő duguláselhárítás, még az igen vastag spirálok esetében sem, különösen a nagyon hosszú szakaszoknál. Sokkal hatásosabb a magasnyomású mosatás, így nem csak az eltömődés lesz átvágva, hanem az egész rendszer átmosásra kerül és megszűnik a dugulás.

Ha kerti munkáink alkalmával észlejük a dugulást, ne habozzunk, hívjuk a Szipu Kft. szakképzett munkatársait! Természetesen a lakásunkban keletkező dugulások kellemetlenségeit is megszüntetik.

Cím: 9024 Győr, Mónus Illés u. 27.
Telefon: 96/437-522
Mobil: +36-30/957-6034
Web: http://www.szipukft.hu/
E-mail: info@szipukft.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 16:39, péntek | PR

Hogyan működik a fémek újrahasznosítása? – Útmutató a körkörös gazdasághoz

A fenntartható fejlődés egyik fontos eleme a körkörös gazdaság koncepciója. Az alábbiakban foglalkozunk a működésével.

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Május 07. 08:35, kedd | PR

Belülről Győr: A város, ahol mindenki lakni akar

Győr, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városa, tökéletes egyensúlyt teremt a gazdag történelmi örökség és a modern városi élet között.

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.