Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Június 26. 07:26, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Várakozáson alul nyitott a Transformers ötödik része

Várakozáson alul nyitott a Transformers ötödik része

A kasszasikerlista élén, de várakozáson alul nyitott a Transformers széria ötödik filmje.

Az utolsó lovag, forgalmazása első - ötnapos - hétvégéjén iparági becslések szerint 69,1 millió dollárt (19 milliárd forintot) forgalmazott Észak-Amerika 4069 mozijában.

A 217 millió dollár költségvetésű film azonban hatalmas siker Kínában, ahol 123,4 millió dollár értékben váltottak rá jegyet a nézők.

A Paramount stúdió és a Hasbro alakváltó óriásrobotokról szóló sorozatának ötödik részétől többet vártak, különösen annak fényében, hogy Michael Bay filmrendező előző alkotása, a Transformers - A kihalás kora hozta a legnagyobb kasszasikert 2014-ben, a sorozat negyedik filmje 1,087 milliárd dollárt forgalmazott világszerte, igaz sikerét a kínai nézők hatalmas érdeklődésének köszönhette.

A mozis toplista második helyén június utolsó hétvégéjén a Wonder Women végzett, a negyedik hete futó film újabb 25,2 millió dollárt forgalmazott, amivel 318,4 millió dollárra növelte a hazai bevételeit.

A Verdák harmadik része, a Disney és a Pixar stúdió filmje is 25 millió dollárt keresett a bemutatója utáni második hétvégén, amivel átlépi a 100 millió dolláros forgalmazást az észak-amerikai mozikban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.