Városlista
2021. szeptember 21, kedd - Máté

Hírek

2016. Május 03. 13:10, kedd | Helyi
Forrás: Győri Balett honlapja, fotó: Fidelio.hu/Mészáros Mátyás

VELEKEI LÁSZLÓ AZ ÉVAD LEGJOBB ALKOTÓJA

VELEKEI LÁSZLÓ AZ ÉVAD LEGJOBB ALKOTÓJA

Velekei László Harangozó-díjas táncművész, koreográfus, a Győri Balett művészeti vezetője, a Tánc Világnapján „Az évad legjobb alkotója-díj”-ban részesült.

1983 óta, a klasszikus balett óriásának tartott Jean-Georges Noverre születésnapján, április 29-én ünneplte a világ a Tánc Világnapját.

A Magyar Táncművészek Szövetsége – a Nemzeti Táncszínházzal együttműködve – már hosszú évek óta nagyszabású gálaestet rendez a táncművészet legnagyobb ünnepén, amelynek keretében átadják a Magyar Táncművészek Szövetségének szakmai díjait Budapesten a Művészetek Palotájában.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.