Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Szeptember 18. 11:30, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír/etokc.hu

Viharos győzelemmel vetett véget a balatoni nyárnak az ETO KC Siófokon

Viharos győzelemmel vetett véget a balatoni nyárnak az ETO KC Siófokon

A félidei hatgólos előnyhöz még négyet hozzátett a második játékrészben a Győri Audi ETO csapata, így magabiztosan nyerte meg újabb bajnokiját a Balaton-partján - írja a zöld.fehér klub honlapja.

Teltház várta a csapatokat Siófokon, a remek hangulatban a hazaiak kezdték meg a meccset. Az első gólt De Souza lőtte erre Lekic egy hatalmas bombával válaszolt, majd a szélen Görbicz maradt egyedül, és máris vezettünk. Bogdanovics egyenlített, majd jött Radicevic, később Szepesi gólja. Lekic révén 4-3 volt nekünk, Bogdanovics hetest hibázott, de nem sokkal később Szepesi egyenlíteni tudott. A 9. percben jött az első kiállítás a meccsen, De Souza pihenhetett, emberelőnyünket Lekic használta ki. Löke szerezte 6. gólunkat, majd nem sokkal később hetest harcolt ki, amit Görbicz be is lőtt(4-7). A 13. perc elején Bódi talált be, majd jött Hornyák, nem sokkal később Ábrahám, majd ismét Bódi volt eredményes. Löke hűtötte le a hazai kedélyeket egy szép góllal, majd Mörtel ajándéklabdáját Radicevic szerezte meg és gólt is szerzett. Kovacsics balszélről mattolta Herrt, Imre Vilmos időt is kért(7-11). Löke-t ma sem lehetett megállítani, harmadik gólját szerezte a 19. percben. Radicevic is belejött, gyönyörűen ejtette át Herrt. Németh törte meg a hazai gólcsendet, majd Ábrahám kapott felesleges szabálytalanság miatt kétpercest(8-13). Kovacsics kapott kétpercest, emberhátrányban Löke harcolt ki hetest, amit Görbicz be is lőtt. Kettős lett az emberhátrány, 50 másodpercig, Hornyák is pihenhetett kicsit. Szepesi bedobta a büntetőt, majd egy indulásgólt is szerzett. Erre Amorim válaszolt emberhátrányban(10-15). Bódi négyre csökkentette a hazaiak hátrányát ideiglenesen hiszen érkezett Löke. Hattal vezettünk, Radicevic gólja után. Az első félidő utolsó percében Konkoly Csaba is kikérte idejét, de újabb gól nem született. Félidőben 11-17-es győri vezetés.

A második félidőt Löke gólja nyitotta, majd Heidi egy hetest harcolt ki plusz egy kétpercest De Sousa-nak. Görbicz hetesét védte Herr, de a labda maradt nálunk és Amorim szerett gólt. Szepesi szélről mattolta Pálingert(12-19), Mörtel pedig addig rángatta Löke-t amíg kiállíttatta magát. Emberhátrányból Szepesi lőtt gólt nekünk, majd Lekic belőtte az Audi ETO 20. gólját. Löke kiállítást kapott, emberhátrányban Amorim tört be és vitt mindent...majd Vérten Orsi is betalált. Hornyákot is kiszórták épp amikor kiegészültünk. Ábrahám a Siófok 14. gólját lőtte a 43. percben, majd De Souza jött, Palkó is betalált erre Szepesi válaszolt, majd ismét Palkó következett(16-24). Kurucz kétpercest kapott, emberhátrányban Görbicz volt eredményes. Bódi szélről verte Pálingert, majd Szepesi lőtt újabb hazai gólt. Ábrahám is pihenhetett egy kicsit, pontosan két percet. Vérten helyreállította a nyolcgólos győri vezetést, ezt pedig hazai időkérés követte. Mörtel gólt dobott, erre Kurucz válaszolt gyorsan. Most Lekic-et szórtáki ki a bírók, de szélről emberhátrány ide vagy oda Görbe ismét eredményes volt. Németh belőtte a Siófok 20. gólját mikor hét perc volt hatra a meccsből. Görbe újfent betalált, a hazaiak pedig hetest dobhattak, amit Szepesi meg is oldott. Ki más mint Görbicz Anita érkezett és megvolt a 30. zöld-fehér találat. A Siófoknál Szepesi villogott, tizedik gólját lőtte be. Három perc volt hátra mikor Amorim is betalált(22-31), Szalai kiállt két percre, a hetest a felsőlécre dobta Görbe. Orbán indult meg és nem is hibázott, tízzel vezettünk és mivel újabb gól nem esett ennyivel is nyertünk! A vége 22-32 az Audi ETO-nak.

Címkék: Győri Audi ETO KC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.