Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2023. Szeptember 17. 09:15, vasárnap | Helyi

Világbajnok a győri fodrász

Világbajnok a győri fodrász

Párizs adott otthont a 2023-as OMC Hairworld világbajnokságnak, melyen a magyar csapat 3 helyezést zsebelt be.

Asztalos Krisztina sminkes a 6. helyen végzett, Baranyai Vivien fantázia kategóriában 4. helyezést ért el, az idén debütált technikai fonás kategóriában pedig mindenkit maga mögé utasított. Az aranyérmes frizurát a győri világbajnok fodrász a rendelkezésre álló 40 percből mindössze 35 perc alatt elkészítette.

Vivien gyerekkori álma volt, hogy fodrász lehessen, mint mondta, 14 évesen kezdte tanulni a különböző fonási technikákat, autodidakta módon, internetes videók segítségével. Rengeteg verseny van már a 24 éves lány mögött, véleménye szerint a megmérettetéseken fejlődött, tanult és edződött a legtöbbet, valamint ezek az események motiválták arra, hogy újabb és újabb remekműveket készítsen.

„MÁR ANNO 10 ÉVE IS NÉZTEM, 14 ÉVESEN, HOGY EGYSZER SZERETNÉK EZEN A VILÁGBAJNOKSÁGON RÉSZT VENNI ÉS ELKÉPESZTŐ, HOGY MOST ÍGY SIKERÜLT EGY VILÁGBAJNOKI CÍMET ÖSSZEHOZNOM 10 ÉVVEL KÉSŐBB, 24 ÉVESEN.”

Arató Krisztián 2008-as győzelme után Magyarország történelmében Baranyai Vivien a második világbajnok. Ezúton is szívből gratulálunk Viviennek az elért eredményéhez, kitartásához, eltökéltségéhez!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?

2024. Július 15. 08:10, hétfő | Helyi

Jakabos Zsu nagy bejelentést tett

A győri úszóikon, Jakabos Zsuzsanna mindössze egy tizedmásodperccel maradt le a párizsi olimpiáról (200 pillangón), de a sportoló nem búslakodik

2024. Július 15. 07:13, hétfő | Helyi

Máris bejelzett a szénmoxid-érzékelő

A minap írtunk arról, hogy a nyáron is veszélyes lehet a szénmoxid-szivárgás, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy Baross Gábor úti lakásba hívták is a tűzoltókat.

2024. Július 14. 09:10, vasárnap | Helyi

Jó tanács a leendő egyetemistának: ha megvan az albérlet, azonnal csapjon le rá!

A tévhit ellenére nem az egyetemi ponthatárhúzás után nő meg hirtelen a kereslet az albérletpiacon. Győri ingatlanközvetítőt kérdeztünk: Elkéstünk már az albérletkereséssel?