Városlista
2019. július 15, hétfő - Henrik

Hírek

2019. Június 24. 10:05, hétfő | Helyi

Világhírű ütőművész a Zsinagógában

Világhírű ütőművész a Zsinagógában

Többek között a világhírű, Kossuth-díjas, ütőhangszeres művész, Horváth Kornél és a New Juice trió is koncertezett hétvégén a Győri Ütősmaraton keretein belül, a helyi Zsinagógában.

Szombaton késő este, a "volt Zsinagógaként" emlegetett, jelenleg a Széchenyi István Egyetem hangversenytermeként és a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum egyik kiállítóhelyeként funkcionáló épületben, a Győri Ütősmaraton programjában lépett fel a Kossuth-díjas ütőhangszeres művész, Lantos Zoltán hegedűművésszel és Mizsei Zsoltán DLA, egyetemi adjunktussal, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Egyházzene Tanszékének tanárával, egy formációban.


A Győri Ütős Maraton szervezőjével, Csurák Erzsébettel.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 15. 07:00, hétfő | Helyi

Fényárban úszott a Rába-part Győrben

Szemet gyönyörködtető látványban volt része a győrieknek és az ide látogató turistáknak hétvégén, a 31! 3 folyó, 1 sziget, összművészet fesztiválon.

2019. Július 15. 06:15, hétfő | Helyi

Karddal támadt a győri rendőrökre Győr közelében, lelőtték a férfit

Bozótvágó karddal támadt egy rendőrre egy férfi Abdán vasárnap kora este. Mivel a férfi agresszív volt, így a rendőrök lelőtték.

2019. Július 14. 09:11, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp július 15-től

2019. Július 14. 09:10, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 28. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: