Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. December 03. 17:08, kedd | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Világszínvonalú szépségápolás: 4ForYou Győr Szépségszalon és a Sensolite

Világszínvonalú szépségápolás: 4ForYou Győr Szépségszalon és a Sensolite

A győri 4ForYou, a Szépségszalon hálózat egyik mérvadó tagja. Az országban összesen tizenegy 4ForYou szalon gondoskodik a szépség és az egészség megőrzéséről. A professzionális modern technika alkalmazásával olyan exkluzív kiszolgálásban részesülnek a vendégek, ami már világszínvonalúnak tehető és ezt az szépségápolást megérdemli minden nő, korától függetlenül.

http://4foryou.hu/rolunk

A 4ForYou szépségszalon sikere abban rejlik, hogy képes a moderntechnikával együtt fejlődni és nagy fontossággal bír az innováció a szalon szolgáltatásaiban. Így mindig naprakész gondoskodást kapnak a 4ForYou szalon vendégei.

A letisztult modern környezet jellemzi leginkább a 4ForYou szalont, ahova a vendégek nem csak szépülni és egészségük megőrzése érdekében járnak, hanem itt ki is kapcsolódhatnak, feltöltődhetnek, mielőtt visszatérnek a felgyorsult hétköznapokba.

A 4FORYOU szalonok Szolgáltatásai:
Alakformálás tripoláris és hexapoláris zsírbontás

Testsúlycsökkentés, cellulit testkezelések infrakapszulában

Flabélos teljes testvibrációs tréning

Ránccsökkentő kezelések

Hagyományos kozmetika

Bőrkezelő eljárások : E-light villanófényes kezelések (Bőrfiatalítás, Pigmentfolt-, Akne-, Érkezelés : Rosacea, Seprűvéna)

Tartós szőrtelenítés

Egészségmegőrzés- SENSOLITE polarizált fényterápiás - Gyógyító fényágy
Szintén a belvárosban a 4ForYou szalon mellett található a Sensolite Egészségcentrum. Amely olyan gyógyulási és rehabilitációs lehetőséget nyújt, ami Győrben egyedülálló és világszínvonalú. A hagyományos gyógymódtól eltér a Sensolite fényágy CE tanúsítvánnyal minősített orvostechnikai eszköz, amely képes egyedülálló módon a teljes testfelületet kezelni. A fény jótékony hatásainak segítségével már több száz ember gyógyult, érdekes módon sokan végső elkeseredésükben fordultak a Sensolite fényágyhoz, majd ez lett a megoldás a panaszukra.

http://www.sensolite.hu/kozpontok/gyor/

A Győri Balett táncosa, Alexey Dolbilov például hihetetlenül gyorsan felgyógyult lábfejében bekövetkezett töréséből, de családok gyógyultak már meg ekcémából, bőrbetegségekből, allergiás tünet együtteseket enyhítettek, immunrendszerüket erősítették.erősítették a fényágy segítségével. A Centrumba látogatott már a Győri Audi ETO női kézilabdásai közül Görbicz Anitát, Hornyák Ágnest, Kovacsics Anikót és Orbán Adrienn is.

Salamon Dia fitness modell például a következőt mondta első kezelése után: „A sensoban még csak egyszer voltam sajnos időhiány miatt. Jó érzés volt az edzés után megpihenni, átgondolni a napomat. A fények nyugtatólag hatottak rám, és a bőröm is szebb lett tőle. Személy szerint a nagy súlyok emelése miatt gyakran fáj a derekam, és olvastam, hogy különféle sérülések orvoslására is használják, ezért szeretném folytatni a kezelést, hogy az edzéseimet még hatékonyabban tudjam végezni és a versenyeken a legjobb formámat hozzam”.

A Sensolite fényágy gyermekeknek is nagy segítséget nyújthat. A gyermekek, csecsemők nagyonélvezik a fényágyban eltöltött időt, általában egy fényes űrhajóhoz hasonlítják a Sensolite ágyat.

Teljes körű információért és további tapasztalatokért kérjük, látogasson el : http://www.sensolite.hu/gyor oldalra.

A BeautyCard™ ajándékkártyáról:

A BeautyCard™ ajándékkártya egy igazán praktikus ajándék, mely univerzálisan felhasználható bármely szolgáltatásra vagy termékre. Ez az elegáns kártya mindenki számára elérhető, pénztárcához igazítható és a bőséges termékválasztékunknak köszönhetően bárkinek kedves meglepetés! Ajándékozni jó!

http://4foryou.hu/beautycard

4ForYou Győr Szépségszalon
9022 Győr, Batthyány tér 4.
Nyitva tartás: H-P:8-19 Sz: bejelentkezés alapján
Tel: 96/310-612; 30/486-13-45
4foryou.hu/szalon-gyor
facebook.com/4ForYou Gyor

Szép-kártya, Egészségpénztár elfogadóhely!

Sensolite Győr Egészségcentrum
9022 Győr, Batthyány tér 4.
Nyitva tartás: H-P: 8-18 Sz: bejelentkezés alapján
Telefon: 96/528-450; 30/240-64-34
sensolite.hu/gyor; facebook.com/Sensolite
Szép-kártya, Egészségpénztár elfogadóhely!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.