Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Július 02. 09:09, kedd | Helyi
Forrás: infogyor.hu

Világsztárok kívánságai a VOLT fesztiválon

Világsztárok kívánságai a VOLT fesztiválon

A július 2-án, kedden induló VOLT Fesztivál iránt minden eddiginél nagyobb az érdeklődés itthon és külföldön.

A világsztárok kívánságlistáin. Szinte mindegyik zenekar különös figyelmet fordít arra, hogy egészségesen étkezzen, emellett a gluténmentes élelmiszerek egyre gyakrabban szerepelnek a kívánságlistán. Gluténmentes és light sörök, 3 karton chips egy négytagú bandának, egyedi sütemények sorakoznak a felsorolásokban. Semmi „junk food”, viszont egyre több bio termelésből származó alapanyagból készült étel – áll a kívánságok közt. A Thirty Seconds semmi alkoholt nem kér, szójatejet, mandulatejet, gyümölcsöket, mézet, mogyoróvajat azonban igen. Az egyik igazi nagyágyú nem gondolja, hogy „nem kell mindig kaviár”, a kötelezően beszerzésre váró tételek között szerepel egy százezer forintos típus.

A Parkway Drive pedig azt írta, hogy „rendes” kaját kérnek ebédre és nem valami punk-rock pörköltet. Azt azonban többen jelzték – még a legnagyobbak közül is ketten -, hogy egy igazán menő, soproni étteremben falatozhassanak a koncert előtt – így érdemes majd nyitott szemmel járni a városban, ha étkező sztárokat szeretnénk látni! Sok fellépőnek van extra ital kérése is – Veuve Cliquot pezsgő, Belvedere vodka, Mount Gay rum, és van egy Dj, aki menedzserével ketten 8 üveg pezsgőt szeretne elfogyasztani, természetesen Dom Perignont, ezen kívül egy nagy üveg rumot és vodkát is felírt a listára… Hosszú lesz a szett... Az egyik sztárcsapat gőz inhalálót is kért, illetve egy szoláriumot a backstage-be. Természetesen megoldják a szervezők. Na meg 1-1 Monica Belucci és Mike Tyson posztert is szeretne valaki az öltözőjébe. És van, aki nem törődött a bepakolással, kimaradhatott a bőröndből a zokni és az alsónadrág, ugyanis ezek is szerepelnek a listán.

Több sztárcsapat óriási nagy buszokkal érkezik, a Queens Of The Stone Age és a Thirty Seconds To Mars is három nightlinerrel és két kamionnal jön a VOLTra. Három fellépő is bérelt repülőgéppel érkezik Bécsbe, a Hurts például csak a VOLT kedvéért változtatta meg turnéútvonalát, hogy útbaejtse Sopront, Martin Solveig egyenesen Ibizára repül tovább a soproni fellépésről, két sztárbandát pedig helikopterrel szállítanak Sopronba a bécsi reptérről...

Címkék: fesztivál, Sopron, VOLT

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.