Városlista
2020. november 25, szerda - Katalin

Hírek

2018. Január 19. 09:00, péntek | Helyi

Világsztárok lépnek fel a Rómer Jazzklubban

Világsztárok lépnek fel a Rómer Jazzklubban

Folytatódik az ősszel elindított nagysikerű Rómer Jazzklub, az idei év első félévében is számos világhírű zenész ad klubkoncertet a Rómer Házban. A részletekről Csurák Erzsébet, a klub szervezője számolt be.

Csurák Erzsébet elmondta, a klub szándéka az, és a tematikát is úgy állították össze, hogy megmutassák a jazz-zene sokszínűségét, az alig több mint százéves műfajt megkedveltessék a fiatalokkal is. Izgalmas felfedezést ígér, hogy a jazzisták, a különböző népek zenészei, hogyan tudják egyéni módon interpretálni a múltbeli hangzást ötvözve a saját zenéjükkel a jelenben.

Az első program január 24-én, a Magyar Kultúra Hetében, a Dresch Mihály–Lukács Miklós duó fellépése lesz, akik a hazai etnojazz és folk két kimagasló egyénisége. A május 9-ig tartó sorozatban hét koncert várja a győri közönséget, fellép többek között a Kozma Orsi–Cseke Gábor duó, a győri Stummer Márton gitárművész triója, a világhírű Szakcsi Lakatos Béla, Sapszon Orsolya, Malek Andrea, a Sárik Péter trió Falusi Mariannal, a Syrius Legacy együttes, akik a legendás Syrius együttes dalainak mai modern feldolgozására alakultak, valamint a Borbély Műhely is.

Részletes program és információ: www.facebook.com/romerhaz

Forrás: gyorplusz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. November 25. 09:00, szerda | Belföld

A csomagszállítók még bírják a rohamot, de egy boltzár fennakadásokat okozhat

Egyszerre kell megbirkóznia a csomagszállító cégeknek az ünnepi szezonnal és az online vásárlások növekedése miatt amúgy is egyre nagyobb forgalommal - írta a hirado.hu kedden.

2020. November 25. 08:33, szerda | Külföld

Bezárhatják az iskolákat Szerbiában

Bezárhatják az iskolákat és az óvodákat Szerbiában, miután egy nap alatt megközelítette a hétezret az újonnan regisztrált fertőzöttek száma az országban

2020. November 25. 08:00, szerda | Bulvár

Andonik 4s vendége: Szulák Andrea - VIDEÓ

Szulák Andreával a főzésről beszélgettünk, aki a konyhaművészetébe is bevont minket. Ti milyen gyakran szoktatok főzni?