Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. November 19. 09:40, kedd | Helyi
Forrás: infoGyőr

Virtuális petting! - Okos telefonnal már a távpetting is lehetséges!

Virtuális petting! - Okos telefonnal már a távpetting is lehetséges!

Nem kell más hozzá, csak az ehhez készített speciális alsóneműk, melltartó, alsónadrág és a hozzá tartozó alkalmazás a telefonon és persze internet kapcsolat.

A dolog lényege, hogy a melltartóba és alsóneműbe olyan érzékelőket és technikát építettek, mely az egyik fél telefonjáról érkező jeleket tapintás, simogatás szerű érzetté alakítja.

Mind a melltartóba, mind az alsónadrágba épített szenzorokat telefonról lehet működtetni, távkapcsolatban élőknek ideális, a távollétek során is kényeztethetik egymást. Én csak arra lennék kíváncsi, mi van ha valaki meghackeli vagy ellopja az irányító telefont .

Az eszközt, nem meglepő módon a Durex fejlesztette ki. Hogy mikor kerül kereskedelmi forgalomba, ha egyáltalán kerül, nem tudni. A videó alatt megadott weboldal jelenleg nem elérhető.

Címkék: durex, petting, virtuális

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.