Városlista
2021. október 24, vasárnap - Salamon

Hírek

2012. November 27. 08:55, kedd | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti

Wasabi Kht. ismét Győrben- videó

Wasabi Kht. ismét Győrben- videó

A 2 éves Wasabi Kht. zenekar másodszorra játszik Győrben a tavalyi nagysikerű Bridges koncert után, most egyedül lép színpadra a Subwayben 2012. december 7-én.

A Wasabi Kht. alterrock, pop, jazz és elektronika egyvelege. Nagy Gábor (ex-Zanzibár) gitáros, és az elbűvölő jazz-énekesnő, Hajdu Nelli, alapították a zenekart, Hain Rékával (basszusgitár), Bodzsár Tamással (billentyű, trombita), Kludovácz Csabával (dob) 2010-ben. A zenekar első klipes számát (Hol Halnak meg a galambok) illetve a Csodabogár című dalt számos rádió mellett az Mr2 Petőfi rádió is műsorára tűzi. Több ízben is játszottak már a Kiscsillag, a Magashegyi Underground, és a Carbonfools előtt, felléptek már számos fesztiválon (Pafe, Fishing on Orfü, Veszprémi Utcazene, Sziget), és egyéb rendezvényeken (Magyar Dal Napja, Hangfoglalás, Szerencse Szombat).

A 2 éves Wasabi Kht. zenekar másodszorra játszik Győrben a tavalyi nagysikerű Bridges (Magashegyivel) koncert után, most egyedül lép színpadra a Subwayben egy kiváló mikulás party keretein belül. A zenekar két női tagja, a főhősnő Nelli és a basszusgitáros Réka a szegedi koncerten a témához illően ruhákban fognak tündökölni. A Wasabi Kht. új klipje, az Elixír nemrég látott napvilágot, természetesen ezt is hallhatja a nagyérdemű a koncerten.

december 7. Subway – Győr, 21:00

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 12. 14:43, kedd | Helyi

Miben Mások A Mai Vidojátékok & Milyen Pozitív Hatásaik Vannak?

A konzol és PC játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéletben és a médiában is. Bizonyos szempontokból pedig a mai modern videójátékok nagyobb bevételekkel és magasabb elvárásokkal érkeznek, mint egyes mozifilmek. Egy-egy játék ped

2021. Október 07. 10:19, csütörtök | Helyi

Menő Munkahely Győrben!

A pápai központú ANDL Kft. győri üzletébe Kisgép SZERVIZES, és Kisgép ÉRTÉKESÍTŐ Álláslehetőséget hirdet!

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.