Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Április 03. 09:46, kedd | Helyi
Forrás: www.infogyor.hu

XVIII. Győri Állásbörze frissdiplomásoknak

XVIII. Győri Állásbörze frissdiplomásoknak

A Győri Állásbörze már hagyományos rendezvény a Széchenyi István Egyetem életében. A Karrier Iroda az idei, XVIII. börzét április 2-án, hétfőn a Felkészítő nappal indította, ahol karrierépítési tanácsokat kaphattak a hallgatók.

A Győri Állásbörze helyszíne az Új Tudástér aulája, ahol április 3-án, kedden 9 és 16 óra között mutatkozik be több mint félszáz cég. A hallgatóknak, a jövendő munkatársaknak kivételes alkalmuk nyílik az állás- és gyakorlati helyek megismerésére, a cégek képviselővel történő közvetlen kapcsolatfelvételre. A résztvevő cégek – többek között – az Audi Hungaria Motor Kft., a BPW, a Federal Mogul, a GYSEV, a Johnson Controls, a MÁV, a Rehau, az SMR, s több, a győri egyetemmel együttműködő hazai vagy multinacionális vállalat.

Az idei Állásbörze különlegessége, hogy ezúttal a Gépész és Mechatronikai Mérnökhallgatók VI. Országos Konferenciájával azonos időpontban rendezik. A konferenciára 13 hazai egyetemről, főiskoláról érkeztek gépész- és mechatronika képzésben tanuló hallgatók, így közel 100 frissdiplomás-jelölt látogat el a börzére is.

A börze kiadványában - a pályakezdők számára sok hasznos információkkal - megtalálható lesz minden résztvevő cég bemutatkozó oldala.

Részletes információk: http://karrier.szeportal.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.