Városlista
2020. október 27, kedd - Szabina

Hírek

2012. Március 03. 07:01, szombat | Belföld
Forrás: OrientPress

Zárja fiókjait az AXA

Zárja fiókjait az AXA

A hazai jelzáloghitel-kihelyezés ellehetetlenülése és a rossz középtávú kilátások miatt az AXA Bank magyarországi fióktelepe március közepétől ügyfélcentrumait fokozatosan összevonja, erőforrásait átcsoportosítja.

Ezzel párhuzamosan a bank irányítását új vezető veszi át. Az AXA a jövőben a meglévő hitelállomány gondozására, a Kormányzati Árfolyam-rögzítési Program támogatására és betétgyűjtésre fordítja majd erőforrásait.

A pénzügyi szolgáltatók tevékenységét érintő, jelenlegi nehéz környezetben a Bank felülvizsgálta üzletágait és szervezetét. A költséghatékonyság fenntartása érdekében a menedzsment úgy döntött, hogy az országos ügyfélcentrum-hálózatot összevonja, és 13 ügyfélcentrum tevékenységét fokozatosan megszünteti. Július 1-jétől az AXA ­– a direktbanki lehetőségek mellett – Budapesten kettő, Debrecenben, Győrött, Pécsett és Kecskeméten pedig egy-egy kiemelt regionális központtal áll majd ügyfelei rendelkezésére.

Az ügyfélcentrumok, majd fokozatos összevonásuk után a regionális központok kibővített ügyintézői létszámmal és meghosszabbított nyitva tartással várják az ügyfeleket. A bank ezen kívül megerősített telefonos ügyfélszolgálattal és weboldalán elhelyezett részletes információkkal segíti ügyfeleit a hiteltörlesztés könnyítésével kapcsolatos tájékozódásban. A regionális központok július 1-je után is tovább folytatják a bank meglévő jelzáloghitel-állományának gondozását és a betétgyűjtést is.

Miközben az AXA csoport Magyarország többi üzletágát (Biztosító, Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár) továbbra is Jacques Maire irányítja, a Bank vezetését a fejlődés ezen új szakaszában Albert Roggemans veszi át. A belga állampolgárságú vezető mostani pozícióját megelőzően közel negyven évig dolgozott az ING lakossági bankjánál, ahol hitelezési és értékesítési területen tevékenykedett. A szakember az elmúlt három évben az ING Románia vezérigazgatójaként jelentős tapasztalatokat szerzett a kelet-európai pénzügyi szolgáltatói piac működéséről.

A bank a változásokról levélben küld tájékoztatást valamennyi ügyfelének. Az Ügyfélcentrumok összevonásával kapcsolatban az AXA jelenlegi ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. A direktbanki működési modellnek köszönhetően a kapcsolattartás levélben, telefonon és az interneten továbbra is folyamatos marad. Amennyiben az ügyfelek mégis a személyes kapcsolattartás mellett döntenek, akkor ezt megtehetik a tovább működő regionális központokban.

Az AXA igyekszik abban is segítséget nyújtani abban, hogy az Ügyfélcentrumok összevonásában érintett munkatársak újból számukra megfelelő munkához juthassanak. A cél az, hogy minél több munkavállaló állása megmaradjon az AXA-nál – áll a pénzintézet közleményében

A bezáró ügyfélcentrumok a következők:

Március 14-én: Szolnok, Ságvári E. körút 8.; Zalaegerszeg, Iskola köz 6-8.

Április 1-jén: Budapest, III. kerület, Bécsi út 136. Stop.Shop; Budapest, IV. kerület, Árpád út 48-50; Budapest XIII. kerület, Váci út 18; Budapest IX. kerület, Lechner Ödön fasor 1; Budapest, XIV. kerület, Örs vezér tere 2; Budapest XV. kerület, Szentmihályi út 131, Pólus Center.

Július 1-jén: Budapest, XII. kerület, Alkotás utca 11; Budapest, VIII. kerület, Harminckettesek tere 6/A;
Dunaújváros, Vasmű út 21; Szeged, Kelemen László utca 7; Miskolc, Corvin u. 1-3.

A július 1-je után tovább működő AXA regionális központok a következők:

Budapest, II. kerület, Margit krt. 62; Budapest, XIII. kerület, Váci út 135-139; Debrecen, Kálvin tér 4/A; Győr, Pálffy u. 4/B; Kecskemét, Kossuth tér 6-7; Pécs, Nagy Lajos király útja 10.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 27. 12:07, kedd | Belföld

Egy hónapra leáll a termelés télen a kecskeméti Mercedes-gyárban

A szokásos téli termelési szünetet várhatóan december 18 és 2021. január 17-e között tartja a kecskeméti Mercedes-gyár és előre tervezetten októberben is szünetel néhány napra a gyártás

2020. Október 27. 09:03, kedd | Belföld

Megölte anyját és nevelőapját egy férfi Budapesten

Megölte anyját és nevelőapját egy férfi Budapesten hétfőn - közölte a rendőrség a honlapján.

2020. Október 27. 08:00, kedd | Belföld

Hatan haltak meg a hosszú hétvégén szén-monoxid-mérgezésben és lakástűzben

A tüzelőberendezések ellenőrzésére figyelmeztet hétfőn az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF), azt követően, hogy országszerte hatan haltak meg a hosszú hétvégén szén-monoxid-mérgezésben és lakástűzben.

2020. Október 27. 07:00, kedd | Belföld

Négy városban emelkedik a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja

Négy vidéki városban emelkedik a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) hétfőn a koronavirus.gov.hu oldalon hétfőn.