Városlista
2020. augusztus 14, péntek - Marcell

Cégregiszter | Biztonságtechnika

Ablakinvest Kft.

9028 Győr, Mészáros Lőrinc u. 13.

Cégünk műanyag ablak-, ajtó- és erkélyajtói, kiegészítői hosszú távú megoldást nyújtanak a hőszigetelési, hangszigetelési, és biztonsági problémákra.

Az ABLAKINVEST több, mint 27 éves szakmai tudásra épülő vállalat. Az állandó újítások, technikai fejlődések, az alapanyagaink minőségének kiváló szinten tartása kulcsszerepet játszik abban, hogy megtarthassuk pozíciónkat működési területeinken.

Az ABLAKINVEST vállalati kultúrája nagymértékben hozzájárul a cég sikereihez. Ennek a kultúrának központi elemei értékeink: gyorsaság, rugalmasság, hatékonyság, megbízhatóság, vezetői kvalitások, feddhetetlenség, etikus magatartás.

Cégünk tőkeerős és adósságmentes, alapanyagainkat előre fizetjük, így hosszú távon is biztosan számíthat ránk. Dolgozóink több, mint 210.000 db nyílászáró beépítésének a tapasztalata, és a cégvezetés mérnöki- és gazdasági végzettsége garantálja a folyamatos minőséget és a kiváló ár-érték arányt, egy szóval: ABLAKINVEST!

Az ABLAKINVEST- nél kitüntetett figyelmet szentelünk dolgozóink képzésére, mivel ez a kulcsa annak, hogy megrendelőink mindig, minden körülmények közt szakmailag és műszakilag is kifogástalan minőségű terméket kapjanak, illetve szolgáltatásban részesüljenek!

Vásárlóink visszajelzései alapján rendkívül fontosnak érezzük, hogy kizárólag olyan minőségi termékekkel dolgozzunk, melyekre büszkén használhatjuk a : ABLAKINVEST terméke” jelzőt!
Az ABLAKINVEST műanyag ablak-, ajtó- és erkélyajtói, kiegészítői hosszú távú megoldást nyújtanak a hőszigetelési, hangszigetelési, és biztonsági problémákra. Kifejezetten a lakossági vásárlók igényeire szakosodott szakembereink nagyon jól ismerjük az Ön igényeit. Nyílászárók akár 15 év garanciával
Magyarországon számtalan ablak-ajtógyártó és termékforgalmazó létezik, ezért érthetően nem könnyű megtalálni a megfelelőt.
Ha Ön tudatos vásárló, akkor bizonyára alaposan körülnéz és több helyen is érdeklődik , de vajon mi alapján tud dönteni a széles nyílászáró kínálatból?
Ha csak az ár számít, akkor egyszerű a döntés ,Ön a legolcsóbb ablakot vagy ajtót fogja megvenni. Ha viszont hosszútávon szeretné a nyílászáróit élvezni és gond nélkül használni, akkor bizonyára a minőség lesz az elsődleges szempont.
Tudni érdemes, hogy csodák nincsenek. Egy ablak akkor tud számottevően olcsóbb lenni, ha kispórolnak belőle olyan tartalmakat, amelyeket nem volna szabad kihagyni.
Ha tehát Ön azt szeretné, hogy olyan terméket kapjon, amelyet kellő gondossággal gyártottak, amiben előírásszerűen minden benne van, akkor Önnek az ablakok és ajtók műszaki tartalmára kell odafigyelnie.
Kérje személyes tájékoztatásunkat mi örömmel megadunk minden szükséges információt, függetlenül attól, hogy nálunk vásárol-e nyílászárót vagy sem. Nekünk már az is eredmény, ha Önök felkészülten tudnak dönteni és megkímélik magukat a rossz tapasztalattól.

Fotók

Ablakinvest Kft.
Ablakinvest Kft.
Ablakinvest Kft.
Ablakinvest Kft.
Ablakinvest Kft.
Ablakinvest Kft.
Ablakinvest Kft.

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • Termék és szolgáltatás:
  • PVC ablak, műanyag ajtó,Kömmerling,Veka,
  • ALU ajtó, ablak, könyöklő, párkány,
  • szúnyogháló, fix, rolós, pliszé, toló,
  • Redőny, motoros redőny,
  • Intelligens vezérlés,
  • Télikert, üvegház, erkély beépítés,
  • Ajtócsukó, távnyitó, RWA, füstelvezetés,
  • Gyártás, beépítés, szerelés,
  • Szervíz, ablak javítás, ajtó szervíz,

kapcsolat