Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2017. Május 26. 08:58, péntek | Helyi
Forrás: mti

A klubelnök szerint elérte, sőt túl is teljesítette céljait a Győri Audi ETO

A klubelnök szerint elérte, sőt túl is teljesítette céljait a Győri Audi ETO

Bartha Csaba elnök szerint elérte, sőt túl is teljesítette idei céljait a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata, amely a Bajnokok Ligáját és a bajnokságot megnyerte, a Magyar Kupában pedig második lett.

"A következő szezon célkitűzése nem lehet más, mint hogy a csapat a kupa és a bajnoki cím elérése mellett ismét elhódítsa a BL-trófeát" - mondta az elnök a csapat csütörtöki évadzáró rendezvényén.
"Tizenkét játékos szerződése járt le idén, de a támogatók és a szakmai munka jóvoltából megőrizhettük értékeinket és még erősítéseket is hozhattunk" - mondta Bartha Csaba.
Borkai Zsolt, Győr polgármestere gratulált a női kézilabdázók sikereihez, és a város további támogatásáról biztosította a klubot. Beszédében kiemelte, egy csapat akkor eredményes, ha játékosai képesek együtt és egymásért küzdeni, és a Győri Audi ETO most ilyen volt.
A rendezvényen Borkai Zsolt és Knáb Erzsébet, a névadó szponzor személyügyekért felelős ügyvezetője átvehetett egy-egy magyar bajnoki és BL-aranyérmet Bartha Csabától.
A Győri Audi ETO KC május elején a hatodik BL-döntőjét vívta, és a macedón Vardar Szkopje elleni siker a harmadik győzelme volt 2013 és 2014 után. Mindháromszor Ambros Martín vezetőedző irányításával nyerte meg a legrangosabb trófeát a csapat. Az NB I-ből még egy mérkőzése van hátra, de már három fordulóval a zárás előtt biztosította 13. elsőségét.
A győri együttes július végén kezdi meg a felkészülést a következő szezonra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.

2024. Május 18. 08:13, szombat | Helyi

Pünkösdvasárnap is lesz régiségvásár a Tarcsayn

Ha esik, ha fúj, egy biztos, havonta egyszer megtartják a bolhapiacot a győri Tarcsay utcában. Nem lesz ez másként Pünkösdkor sem.

2024. Május 18. 07:13, szombat | Helyi

Vajon ki lesz hazánk legerősebb tűzoltója?

Ismét TFA Szombathelyen, június 21-én! A megmérettetés emberfeletti küzdelemben dőlhet el.

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.