Városlista
2020. január 29, szerda - Adél

Hírek

2019. December 09. 11:35, hétfő | Helyi

Advent angyalai úton vannak

Advent angyalai úton vannak

Szombaton délelőtt, idén már második alkalommal zajlott a 6 éves Angyalséta Győrben, a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok szervezésében, amit nagy érdeklődés kísért.

A vendégek Csobayné Pintér Évával- a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok idegenvezetőjével indulnak az adventi hétvégéken "angyalkeresésre" .
A múlt alkalom igazán, még különlegesebb programot ígért. A séta vendége volt Sárai- Szabó Kelemen atya bencés perjel, aki a Bencés templom előtt fogadta a csoportot, majd beavatta vendégeket a rend és templom történetébe, felújításának kulisszatitkaiba és eddigi eredményeibe is.


Az Angyalséta résztvevői látogatást tehettek a Bencés templomban és rendházban, a felújított ebédlőben, valamint a Makovecz kápolnában, rejtett helyeken keresték az angyalokat.

Következő hétvégén, vasárnap délutáni időpontban 15 órától, ismét adventi Angyalsétára várják a kedves Érdeklődőket! Angyalkeresés a Bencés templomban és a Makovecz kápolnában, angyali történetek, meglepetések.

Menj el a sétára és győződj meg róla, hogy vajon Győr az angyalok városai is?!

Itt fogadják a jelentkezéseket:
https://www.gyeregyorbe.hu/varosnezo-setaink/aktualis-programunk/hat-eves-az-angyalseta

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 28. 15:10, kedd | Helyi

Kis híján majdnem belehalt egy győri család, mert rosszul kötötték be náluk a kazánt

Egy győri családi ház vegyes tüzelésű kazánja, a gyanú szerint, kivitelezési hiba miatt túlmelegedett, a fűtéscsövek rezegni kezdtek, és majdnem felrobbant.

2020. Január 27. 14:28, hétfő | Helyi

Egy igazi zseni született - Mozartra emlékezünk!

Egy igazi osztrák zsenire emlékezik a mai napon a zeneirodalom. 264 évvel ezelőtt - ezen a hideg januári napon - született a meseszép Salzburgban Wolfgang Amadeus Mozart.

2020. Január 27. 13:07, hétfő | Helyi

Dézsi Csaba András az új polgármester - Történelmi győzelmet aratott az időközi polgármester választás Győrben

Nagy fölénnyel győzött Dézsi Csaba András, győri fideszes polgármesterjelölt. Kemény, problémamegoldó kampányon van túl Dézsi Csaba András, a győri vasárnapi időközi polgármester-választás nyertese.

2020. Január 27. 10:29, hétfő | Helyi

Karmesteri pálcát ragadott a győri balettigazgató - Koncert az uszodában

Minden a vízről szólt a Győri Filharmonikus Zenekar farsangi koncertjén, amelyet immár hagyományosan idén is az Aqua Sportközpontban tartottak, ismét nagy közönségsikerrel. A Győri Balett igazgatója "vezényelt" is.