Városlista
2020. szeptember 29, kedd - Mihály

Hírek

2019. December 09. 11:35, hétfő | Helyi

Advent angyalai úton vannak

Advent angyalai úton vannak

Szombaton délelőtt, idén már második alkalommal zajlott a 6 éves Angyalséta Győrben, a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok szervezésében, amit nagy érdeklődés kísért.

A vendégek Csobayné Pintér Évával- a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok idegenvezetőjével indulnak az adventi hétvégéken "angyalkeresésre" .
A múlt alkalom igazán, még különlegesebb programot ígért. A séta vendége volt Sárai- Szabó Kelemen atya bencés perjel, aki a Bencés templom előtt fogadta a csoportot, majd beavatta vendégeket a rend és templom történetébe, felújításának kulisszatitkaiba és eddigi eredményeibe is.


Az Angyalséta résztvevői látogatást tehettek a Bencés templomban és rendházban, a felújított ebédlőben, valamint a Makovecz kápolnában, rejtett helyeken keresték az angyalokat.

Következő hétvégén, vasárnap délutáni időpontban 15 órától, ismét adventi Angyalsétára várják a kedves Érdeklődőket! Angyalkeresés a Bencés templomban és a Makovecz kápolnában, angyali történetek, meglepetések.

Menj el a sétára és győződj meg róla, hogy vajon Győr az angyalok városai is?!

Itt fogadják a jelentkezéseket:
https://www.gyeregyorbe.hu/varosnezo-setaink/aktualis-programunk/hat-eves-az-angyalseta

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.