Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2010. December 13. 14:55, hétfő | Helyi
Forrás: gyorkosar.hu

Győri kosárlabda infók

Győri kosárlabda infók

Szombaton és vasárnap a Megyeháza előtti téren lévő Karácsonyi Vásárban felnőtt és utánpótlás csapataink tagjai, az Arrabona Lions Clubbal közösen, részt vettek a szokásos jótékonysági forralt bor, tea és forró csoki árusításon.

Vasárnap serdülő csapatunk Pápán szerepelt a serdülő bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában.
Eredmények:
GYŐRSZOL-Győri KC - Marcali VSZSE 57-72
GYŐRSZOL-Győri KC - Flextronics KSZC 141-12

Az utánpótlás alapszakaszok végén egy rövid értékelést teszünk csapatainkról:

U20 (edző: Panácz Attila, Laky Tibor és Csaplár-Nagy Ervin)
Csapatunk három vereséget szenvedett a bajnokság eddigi szakaszában és negyedik helyen zártja az alapszakasz első körét. A fiúk igazán szépen dolgoznak és újonc csapatként szépen teljesítenek az új bajnokságban.

U18 Junior (edző: Panácz Attila)
Panácz Attila csapata csoportelsőként jutott a főtáblára ahol az első tornán dec 18-19-én a Körmend és a Sopron vár a fiúkra. Az egyesület története során soha sem volt még alapszakasz csoportgyőztes egyetlen egy csapatunk sem. Ezért most még keményebben és fegyelmezettebben kell dolgozni, hogy ezt a szép eredményt továbbvihessük.

U16 Kadett (edző: Cseh Gergely és Németh Miklós)
A csapat csoportjának negyedik helyén jutott tovább a főtáblára az alapszakaszból. A csapaton belüli fegyelmi problémák rendezése után reméljük szép eredményeket tud elérni az ennél sokkal többre hivatott társaság.

U14 Serdülő (edző: Csaplár-Nagy Ervin és Lantos Márton)
Nagyon lelkes és lelkiismeretes csapatunk szép eredményt ért el a főtáblára kerüléssel. Több a korosztálynál fiatalabb gyerekünk is szerepel a csapatban, akik nagyon szépen teljesítenek a mérkőzésen.

U12 Gyerek (edző: Mészáros Mátyás)
Az első olyan csoportunk akik már a Kenguru Kupában kezdték és idén "öregedtek" bele a korosztályba. Sok nagyon nagy ígéret játszik a csapatban. Jót tesz a csoportnak, hogy négy iskolában is foglalkoznak külön a korosztállyal és hogy a Kölyök Kupa sorozat beindult a városban.

U11 Kenguru (edzők: Szabadics Ádám, Fazekas Zoltánné, Falvai Mária és Bakó László)
Négy csapat, közel 100 gyerek, akik imádják a játékot. Most ismerkednek az alapokkal, de a lelkesedésük töretlen. Ők lehetnek a győri kosárlabdázás nagy generációja.

Összességében elmondhatjuk, hogy a gyerekek megállják a helyüket a versenyeken és a bajnokságokban. A győri fiú kosárlabdázás rendszere működik és fejlődik. Fontos a számunkra az edzőink folyamatos képzése és továbbképzése, hiszen ez a záloga annak, hogy magasabb szinte tudjunk lépni a képzésünkben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.

2024. Május 18. 08:13, szombat | Helyi

Pünkösdvasárnap is lesz régiségvásár a Tarcsayn

Ha esik, ha fúj, egy biztos, havonta egyszer megtartják a bolhapiacot a győri Tarcsay utcában. Nem lesz ez másként Pünkösdkor sem.

2024. Május 18. 07:13, szombat | Helyi

Vajon ki lesz hazánk legerősebb tűzoltója?

Ismét TFA Szombathelyen, június 21-én! A megmérettetés emberfeletti küzdelemben dőlhet el.

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.