Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2016. Május 01. 21:15, vasárnap | Helyi
Forrás: Győri ETO KC

Kupagyőztes a Győri Audi ETO - Az Aranycsapat

Kupagyőztes a Győri Audi ETO - Az Aranycsapat

A Tippmix Török Bódog női kézilabda Magyar Kupa döntőjében a Győri Audi ETO KC az Érd csapatával mérte össze tudását. Ezzel a játékkal a Győr tizenkettedik Magyar Kupa győzelmét ünnepelheti.

A Magyar Kupa döntője színvonalasan kezdődött, a győriek és az érdi csapat is összeszedettt védekezést mutatott. Rengeteg lerohanásgólt szerzett a Győr, melyek a kemény védekezésnek köszönhetőek. Sok volt a technikai hiba az érdi csapatnál, melyet kíméletlenül büntetett a győri csapat. A sok emberhátrány ellenére azonban sikerült a kezdeti előnyt megtartani a félidő végére (16-12).

A második félidőben a kapuban Grimsbö folytatta jó szériáját és nagy segítség volt a csapatnak. Támadásban Görbicz Anita parádézott, gyönyörű labdákat adott társainak és ő maga is 9 gólig jutott. Löke 7 gólt dobott, nem csak beállóból volt eredményes, de a lerohanásokban is folyamatosan ott volt az induló emberek között. A döntő további gólszerzői: Kovacsics 4, Orbán és Broch 3-3, Amorim 2, Knedlikova, Alstad, Hársfalvi, Sulland és Groot 1 gólt lőttek. Összességében egy rendkívül színvonalas, Magyar Kupa döntőhöz méltó mérkőzést láthattak a mérkőzésre kilátogató szurkolók.

Ezzel a sikerrel a Győr zsinórban a 12. Magyar Kupa győzelmét ünnepelheti, a jelenlegi csapatból pedig csak Görbicz Anita volt részese mindegyik győzelemnek.

Szép volt lányok! Hajrá ETO!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.

2024. Május 18. 08:13, szombat | Helyi

Pünkösdvasárnap is lesz régiségvásár a Tarcsayn

Ha esik, ha fúj, egy biztos, havonta egyszer megtartják a bolhapiacot a győri Tarcsay utcában. Nem lesz ez másként Pünkösdkor sem.

2024. Május 18. 07:13, szombat | Helyi

Vajon ki lesz hazánk legerősebb tűzoltója?

Ismét TFA Szombathelyen, június 21-én! A megmérettetés emberfeletti küzdelemben dőlhet el.

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.