Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2012. December 24. 05:00, hétfő | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti/openhouse

Lehet egy öleléssel több!

Lehet egy öleléssel több!

Az Openhouse karácsonyi adománya Bóbita Gyermekotthonnak nagy sikert aratott.

Az idei ádventben jótékony akciót szervezett az Openhouse Országos Ingatlanhálózat, a győri Bóbita Különleges Gyermekotthon javára. A jótékony adományt 2012. 12. 17.-én kis ünnepségen nyújtottak át a gyermekeknek.

„Az ingatlanértékesítő valamennyi élethelyzetbeli változásnál az emberek mellett áll: legyen az házasságkötés utáni első lakáshoz jutás, gyermekszületés miatti lakásbővítés, illetve amikor a gyermekek kirepülését követően a szülők kisebb lakást választanak, vagy éppen összeköltöznek az unokákkal. A család tehát fontos számunkra, ezért küldetésünk a Családbarát Szervezetek támogatása. Idén a győri Bóbita Különleges Gyermekotthon javára szerveztünk gyűjtést munkatársaink között. A több tízezer forint értékű névtelen, önzetlen felajánlásokból játékokat vásároltunk a család nélkül nevelődő apróságoknak, cégünk pedig 200 ezer Ft összegű anyagi támogatással segítette az otthon mindennapi működését, és a gyermekek étkezésének javítását.”- e szavak kíséretében nyújtotta át az Openhouse ajándékait Molnár Kristóf ügyvezető igazgató.

„Az itt élő gyermekek - csecsemőkortól 3 éves korosztályig – családjuktól elszakadva nevelődnek, így különösen fontos számukra a szeretet bármilyen formájú megnyilvánulása. – véli Bojtosné Tripolszki Margit, a GYMS Megyei Gyermekvédelmi Központ igazgató-helyettese. – Külön köszönjük, hogy arra is gondoltak, hogy becsomagolva hozzák a játékokat, mert ezzel a figyelmességgel még inkább fokozni tudtuk az ajándékbontás izgalmát.”
S bár a gyermekek eleinte megilletődve fogadták az idegeneket, hamar feloldódtak, amikor munkatársaink velük együtt próbálták ki a játékokat, nézegették a meglepetéseket. Majd amikor az apróságok arcán a bizalom jeleként megjelent az első mosoly, szinte magától jött az ölelés. Hiszen ez az, ami a legjobban hiányzik.

Adventben, a Szeretet Ünnepéhez közeledve az Openhouse vállalata nem csupán Győrben adományoz, a jótékony akciókat országszerte 24 városban működő irodájukban folytatják, helyben, különböző családbarát szervezetek támogatásával. Fontos számukra, hogy - a központi példa alapján - valamennyi városban önzetlen munkavállalói felajánlással is kiegészítsék anyagi támogatásukat. Így élelmiszercsomagok, fenyőfaállítások, sőt a budapesti Heim Pál Gyermekkórházban Openhouse Mikulás vitte hírét az összefogásnak.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 12. 14:43, kedd | Helyi

Miben Mások A Mai Vidojátékok & Milyen Pozitív Hatásaik Vannak?

A konzol és PC játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéletben és a médiában is. Bizonyos szempontokból pedig a mai modern videójátékok nagyobb bevételekkel és magasabb elvárásokkal érkeznek, mint egyes mozifilmek. Egy-egy játék ped

2021. Október 07. 10:19, csütörtök | Helyi

Menő Munkahely Győrben!

A pápai központú ANDL Kft. győri üzletébe Kisgép SZERVIZES, és Kisgép ÉRTÉKESÍTŐ Álláslehetőséget hirdet!

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.