Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2011. Január 24. 18:00, hétfő | Helyi
Forrás: Openhouse

Mosoly-filozófia a’la Openhouse

Mosoly-filozófia a’la Openhouse

Ön mit vár egy ingatlanos cégtől? Ha egyéni elvárásokból indulunk ki, akkor kijelenthetjük, hogy a legmagasabb szakmai szintű kiszolgálás áll a lista élén. Elvárjuk tovább, hogy egy értékelhető portfóliót kapjunk az általunk kereset

Az Openhouse 2011-es ügyfélkiszolgálási stratégiáját arra a legegyszerűbb, elemi gesztusra építi, amit a mosoly jelent.
2010-ben az ügyfélkiszolgálásra helyeztük a hangsúlyt és idén is ennek a stratégiának a továbbgondolása mentén alakítjuk tevékenységünket annak érdekében, hogy ügyfeleink továbbra is a legjobb kiszolgálásban részesüljenek – mint ahogy történt ez eddig is.

Értékesítőink komoly felkészítést kapnak annak érdekében, hogy cégünk által kidolgozott stratégia fő irányvonala végül eljusson ügyfeleinkhez is, hiszen ők azok a „csatlakozási pontok” hálózatunkban, akik az ügyfelekkel konkrét kapcsolatban állnak. Mosoly-stratégiánkat tehát értékesítőinken keresztül adjuk át ügyfeleinknek.

Az Openhouse abban a kivételesen szerencsés helyzetben van, hogy kiváló HR-tevékenységének köszönhetően olyan értékesítőkkel dolgozik, akik igazán szeretik, amit csinálnak. Ez az elsődleges feltétele annak, hogy mosoly legyen arcukon, ha ügyfeleinkkel kerülnek kapcsolatba. Eltökélt célunk, hogy ügyfeleink elégedett mosollyal arcunkon távozzanak irodánkból.
2011-re ezt tűztük ki célul.

Meggyőződésünk, hogy az adott mosoly, egy kedves szó, egy gesztus viszontgenerál újabb mosolyokat, kedves szavat és gesztusokat. Ez a mi mosoly-filozófiánk – a’la Openhouse!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.

2024. Május 18. 08:13, szombat | Helyi

Pünkösdvasárnap is lesz régiségvásár a Tarcsayn

Ha esik, ha fúj, egy biztos, havonta egyszer megtartják a bolhapiacot a győri Tarcsay utcában. Nem lesz ez másként Pünkösdkor sem.

2024. Május 18. 07:13, szombat | Helyi

Vajon ki lesz hazánk legerősebb tűzoltója?

Ismét TFA Szombathelyen, június 21-én! A megmérettetés emberfeletti küzdelemben dőlhet el.

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.