Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2010. December 12. 10:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Nem mindennapi szépségverseny: nyoma veszett a győri főszervezőnek

Nem mindennapi szépségverseny: nyoma veszett a győri főszervezőnek

Nyugat-Magyarország legszebb sportolónőjét keresték azon a rendezvényen, amelyre nem szívesen emlékeznek sem a résztvevők, sem a támogatók, sem a műsorvezető. Titokzatos, szép hölgy szervezte a Nyugat-Magyarország legszebb sportolónője

A rendezvény hivatalos honlapjára a részletes programon kívül októberben már a 22 induló lány fényképe is felkerült, a neves zsűritagok és a támogatók mellé, vagyis úgy tűnt, újabb rangos „szépségipari eseményt" tartanak Vas megyében.
A beígért jó hangulat és a siker helyett azonban botrányba fulladt a büki rendezvény, annak ellenére, hogy a támogatók teljesítették a vállalásaikat.

A vasnepe.hu cikke szerint a győri szervező 2-3-5 ezer forintos nevezési díjat kért előzőleg a résztvevőktől, holott a verseny honlapján nem esett szó a nevezési díjról.

A versenyen aztán N. A. nem jelent meg, csak répcelaki szervezőtársa, aki pizzát rendelt a résztvevő lányoknak, aztán aznap már nem is látták. A beígért ismert sportoló zsűritagok - Pars Krisztián, Fazekas Róbert, Marosi Ádám, Gyenesei Leila - sem jelentek meg a versenyen. Ott volt a műsorvezető, a válogatott tornász Gombás Laura, a tizenegy lány, és a Szombathelyi Kötélugró Klub tagjai, valamint pár érdeklődő előtt kezdődött el a szépségverseny.

A legszebb sportolónő választás végül délután fél hatkor elkezdődött, a kötélugrókkal kiegészülve 4-en lettek a zsűriben. A két részből álló, fehérnemű-bemutatóval tarkított versenyt a várpalotai Pajor Noémi nyerte, Stankovics Beáta, és a győri Freimann Renáta előtt. A dobogósoknak a budapesti döntőre való továbbjutást, exkluzív ajándékokat ígértek, helyette a színpadon egy nejlonzacskóban a reklámtoll mellett összetépett szórólapot találtak a csalódott lányok - írja a vasnepe.hu

Az ügyben feljelentés érkezett a Répcelaki Rendőrőrsre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.

2024. Május 18. 08:13, szombat | Helyi

Pünkösdvasárnap is lesz régiségvásár a Tarcsayn

Ha esik, ha fúj, egy biztos, havonta egyszer megtartják a bolhapiacot a győri Tarcsay utcában. Nem lesz ez másként Pünkösdkor sem.

2024. Május 18. 07:13, szombat | Helyi

Vajon ki lesz hazánk legerősebb tűzoltója?

Ismét TFA Szombathelyen, június 21-én! A megmérettetés emberfeletti küzdelemben dőlhet el.

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.