Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2011. Január 26. 07:55, szerda | Helyi
Forrás: Nyugathír

Nyolc napig készülhet a Fradi elleni örökrangadóra az Audi ETO KC

Nyolc napig készülhet a Fradi elleni örökrangadóra az Audi ETO KC

Ritka "üres" ez a hét. A Debrecen elleni szombati, kiütéses siker után csak 8 nappal később játszik mérkőzést a Győri Audi ETO női kézilabda bajnokcsapata. A lányok azonban nem tétlenkednek, készülnek a sorban következő, Fere

Jó hangulatban, vasárnap hajnal ért haza a csapat Debrecenből. A keret vasárnap pihent, hétfőn délelőtt pedig jobbára a fiatalok vettek részt az úgynevezett "egyéni képzésen". Délután már teljes létszámmal tréningezett a csapat. Kedden két edzés szerepelt a programban, szerdán pedig délelőtt készülnek együtt a lányok. A másfél órás tréningben szerepel a megújult konditeremben az új gépek használata is. Csütörtökön délelőtti és délutáni, míg pénteken és szombaton egy-egy tréning szerepel a programban. " Jót tett a keret hangulatának a szombati győzelmünk. Kell is a magabiztosság, hiszen nagy sorozat előtt állunk. Közvetlenül a Fradi után jön a Vác elleni meccs, majd utazunk Volgográdba. Szeretnénk, ha a továbbra is látható lenne a fejlődés játékunkban, hiszen a BL-meccsekre vagyunk kihegyezve, a cél, hogy a BL-ben is a legjobbunkat tudjuk nyújtani. A héten az egyik csütörtöki edzésen a győri fiúkkal is játszunk egy edzőmeccset. Palkó lábadozik, rá egy ideig még nem számíthatok, Orbán pedig hétfőn belázasodott, ezért hagyott ki tréningeket. Rajtuk kívül mindenki teljes erőbedobással készül." - mondta Konkoly Csaba.

Szükség is van a megfelelő kondíció eléréséhez, hiszen februárban hét meccse van az Audi ETO-nak, de ha idevesszük még a január 30-i FTC elleni és március 1-i Békéscsaba elleni meccseket is, akkor összesen kilenc tétmeccsen kell a zöld-fehéreknek helyt állnia.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.

2024. Május 18. 08:13, szombat | Helyi

Pünkösdvasárnap is lesz régiségvásár a Tarcsayn

Ha esik, ha fúj, egy biztos, havonta egyszer megtartják a bolhapiacot a győri Tarcsay utcában. Nem lesz ez másként Pünkösdkor sem.

2024. Május 18. 07:13, szombat | Helyi

Vajon ki lesz hazánk legerősebb tűzoltója?

Ismét TFA Szombathelyen, június 21-én! A megmérettetés emberfeletti küzdelemben dőlhet el.

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.