Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

Két csésze kávé a felére csökkentheti az öngyilkosság kockázatát
2013. Július 26. 14:58, péntek | Külföld

Két csésze kávé a felére csökkentheti az öngyilkosság kockázatát

Két csésze kávé a felére csökkentheti az öngyilkosság kockázatát - állítják az amerikai Harvard Egyetem egy tanulmányának szerzői 200 ezer ember életvitelének hat éves nyomon követése alapján.

OGY - Alkoholt, kávét, üdítőt és újságot is árulhatnak a trafikokban
2013. Február 18. 18:24, hétfő | Helyi

OGY - Alkoholt, kávét, üdítőt és újságot is árulhatnak a trafikokban

Szeszes és energiaitalt, kávét, ásványvizet, üdítőt és újságot is árulhatnak majd a nemzeti dohányboltok - döntött a parlament hétfőn.

2012. Szeptember 25. 10:13, kedd | PR

Dolce Vita életérzés Győrben

Az indián nyárhoz napsütötte terasz és finomság dukál. A Dolce Vita Eis &Cafe Győr leghangulatosabb terén várja vendégeit.

2012. Június 13. 18:45, szerda | Helyi

Kávé- és snack-automaták kerülnek a GYSEV-vonatokra

A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) kávé- és snack-automatákat helyez el a vonatain - jelentette be a vasúttársaság vezetése szerdán Sopronban.

2012. Május 24. 07:11, csütörtök | Külföld

Kávébár a park közepén? Nem lehetetlen

Mostantól akár valamelyik bécsi park árnyas fái alatt is kortyolhatnak frissen főzött kávét az osztrák főváros lakói: a szezon eleje óta ugyanis három mobil kávébár járja a város zöldterületeit.

2012. Május 18. 07:01, péntek | Belföld

Tovább él, aki kávézik

Napi egy vagy akár több csésze kávé nemhogy rontja az egészséget, de egy átfogó tanulmány arra jutott, hogy a kávé megvéd a krónikus betegségektől, mint a cukorbetegség és a szívbetegségek - számol be a CNN.

2012. Április 19. 07:25, csütörtök | Bulvár

Csepregi Évát másodszor is megműtötték

Szeretne újból tűsarkúban fellépni. Csepregi Évának egy rossz mozdulattól sérült a bal térde, de egy ideig tűrte a fájdalmat, mert nem akart lemondani egy fellépést sem.

2012. Április 17. 07:01, kedd | Belföld

A kismamák is nyugodtan kávézhatnak

Nem okoz alvászavart a babáknál, hogyha mamájuk terhesség vagy szoptatás alatt naponta fogyasztott kávét – mutatott rá egy brazil tanulmány, amelynek keretében kilencszáz kismamát és babájukat vizsgálták meg.

2012. Március 25. 07:03, vasárnap | Belföld

A kávé még sincs hatással a pszoriázis kialakulására

Habár korábbi tanulmányok összefüggésbe hozták a kávét a pszoriázis kialakulásával, egy új, nagy tanulmány nem talált erre bizonyítékot.

2012. Február 12. 08:02, vasárnap | Belföld

Kávéval a rák ellen?

Régebben az orvosok igyekeztek mindenkit lebeszélni a fekete nedű fogyasztásáról, a kávé hatását okolva a gyomorfekély és a szívinfarktus kialakulásáért.

2011. Október 26. 14:45, szerda | Belföld

A kávé segít megelőzni a bőrrákot

Tudósok szerint a reggeli kávé nemcsak abban segít, hogy könnyebben induljon a nap - egészségünk megőrzésében is nagy szerepet játszik. Kutatások szerint napi egy fekete már jelentősen csökkentheti a bőrrák esélyét.

2011. Október 15. 07:21, szombat | Belföld

Nem lesz kávéadó

A Nemzetgazdasági Minisztérium közleményében cáfolta azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint a termékre népegészségügyi termékadót vetne ki a kormány.