Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Március 01. 14:25, csütörtök | Bulvár

Önálló életre kelt Jennifer Lopez mellbimbója

Nem szűnik a vita akörül, hogy villantott-e Jennifer Lopez az Oscar-gálán. A sztár csak nevet a történeten, miközben mellbimbójának már saját Twitter-oldala is van.

2012. Február 28. 14:23, kedd | Bulvár

Uma Thurman terhes

A színésznő kezét négy éve kérte meg vőlegénye egy hatalmas gyémántgyűrűvel, de azóta sem sikerült megtartaniuk az esküvőt. Bizonyára még tovább húzódik a nagy nap, hiszen úton van a közös gyerekük.

2012. Február 28. 07:23, kedd | Bulvár

Egymilliót kaphatna Seherezádé egy jófajta szexért

A villalányok közül egyedül Seherezádéban lát lehetőséget a neves pornóproducer, Kovi, aki szerint a lány szépsége lehetővé tenné, hogy a későbbiekben akár egy felnőttfilmben is szerepeljen.

2012. Február 26. 07:13, vasárnap | Bulvár

Csillagot kapott Jennifer Aniston

Jennifer Aniston kilenc hónapja jár párjával, de most először váltottak nyilvánosan csókot. Volt is rá oka a Jóbarátok sztárjának. Csillagot kapott Hollywoodban

2012. Február 24. 14:21, péntek | Bulvár

Lindsay Lohan zokogott a bíróságon

A hírességnek megint az ítélőszék elé kell állnia, de ezúttal, óriási fordulatot vehet az élete. A fiatal sztár könnyeivel küszködve hallgatta végig a bíró szavait.

2012. Február 22. 14:21, szerda | Bulvár

Salma Hayek: "Kár lenne takargatni a mellemet"

A spanyol filmek díjátadóján senki nem hagyta szó nélkül Salma Hayek dekoltázsát. Néhány irigye rögtön meg is jegyezte: biztosan plasztikai műtéte volt a színésznőnek.

2012. Február 22. 07:23, szerda | Bulvár

Kislányt szült Dobó Kata

Majd egy héttel a 38. születésnapja előtt Dobó Kata életet adott első gyermekének. A színésznő környezetéből kiszivárgott információk szerint a baba kislány, és édesanyjával pár nap múlva elhagyhatják a budai kórházat.

2012. Február 22. 07:21, szerda | Bulvár

Megvakulhat a James Bond filmek sztárja

A 77 éves, Oscar-díjas brit színésznő évek óta küzd visszafordíthatatlan szembetegséggel, mégsem adja fel. Elhatározta, amíg szerepeket kap, játszani fog, és mindent megtesz azért, hogy betegsége ne zavarja munkájában.

2011. November 06. 07:53, vasárnap | Bulvár

Milliomossá teszi Détár Enikőt a TV2

Détár Enikő is csatlakozott a Jóban Rosszban csapatához. A vörös színésznő egy tehetős szállodatulajdonost alakít majd a TV2 sikersorozatában, ahol Bodolai Böbével készül üzletet kötni.

2011. November 06. 07:49, vasárnap | Bulvár

Claudia boldogsága romba döntötte Viki terveit

Liptai Claudia jelenlegi párjának exéről keveset hallani. A Terefere party megtudta, az elhagyott feleség nincs könnyű helyzetben. Viki úgy tervezte, ha megszületik kisebbik gyereke, hosszabb ideig otthon fog maradni.

2011. November 05. 07:53, szombat | Bulvár

Dobó Kata: "Sem kádban, sem labdán ülve nem szeretnék vajúdni"

Három éve szerettek egymásba. Dobó Kata a hot!-ban jelentette be az örömhírt: kisbabát vár.

2011. November 05. 07:49, szombat | Bulvár

Megcsalás bosszúból: férje barátjával szexelt a gyönyörű színésznő

Demi Moore és férje, Ashton Kutcher olyannyira nyílt házasságban éltek, hogy nemcsak a férj lépett már félre, hanem neje is. A gyönyörű színésznő Kutcher egyik fiatalabb haverjával, Ben Hollingsworth-szel lépett félre.