Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek | Bulvár

2011. Január 07. 07:53, péntek |

Szabó Gyula csodás felépülése

Csodával határos módon kezd felépülni súlyos homloklebeny-agyvérzéséből és agyhártyagyulladásából a nyolcvanéves Szabó Gyula. A nemzet színészének két gyermeke, Zsófi és Gyuszkó katolikus iskolába jártak, és arra kérték az emb

2011. Január 07. 07:49, péntek |

Pucérra vetkőzött a magyar szépség

A pletykafészek című sorozat legkevesebb figyelmet kapó bombázója, Jessica Szohr minden ruhájától megszabadult egy fotózás kedvéért.

2011. Január 06. 14:53, csütörtök |

Réka büszke a testére

Büszkén vállalja testét a várandóssága hetedik hónapjában lévő Rubint Réka. A kismama jelenleg is sportol és az update szerint táplálkozik - és az sincs ellenére, hogy fényképezőgép lencséje rögzítse gömbölyödő pocakját.

2011. Január 06. 14:49, csütörtök |

Fantasztikus orgánumú hajléktalan lesz a Cavaliers hangja

Az AP hírügynökség jelentése szerint a Cleveland Cavaliers kosárlabdacsapata kétéves szerződést ajánl egy fantasztikus orgánumú hajléktalan ohiói férfinak, hogy bemondóként munkába álljon a franchise-nál.

2011. Január 06. 07:53, csütörtök |

Megvan a várva várt esküvő terve

A brit királyi család szerdán bejelentette Vilmos herceg és Kate Middleton április 29-i esküvőjének útvonaltervét, a szertartás menetrendjét, valamint hogy utána milyen programok következnek. A Clarence House, Vilmos herceg hivatala a Twitte

2011. Január 06. 07:49, csütörtök |

Csúnya sebhelyek ékesítik a kebelcsodát

Heidi Montag a rekordmennyiségű plasztikázása után nemcsak egy élő Barbie baba lett, de a beavatkozások nyomaitól olyan, mint akit késsel összeszurkált valami elmebeteg.

2011. Január 05. 14:53, szerda |

Horror! Megkínozták és kirabolták a magyar sztár nagyszüleit

Negyvenezer forintért kínozta meg Dopeman nagyszüleit két betörő újév éjszakáján. A rapper nagymamája már jobban van, a nagypapa kezét azonban valószínűleg műteni kell, mivel a rablók egy késsel megsebesítették.

2011. Január 05. 14:49, szerda |

Bencsik Tamara imádja a szexis ruhákat

Amíg a Megasztár 4 idején még szinte szemérmes kislány volt Bencsik Tamara, azóta igazi dögös nőként mutatkozik fellépésein és televíziós szerepléseikor. Ruhái a legtöbbször kihívóak, és szívesen mutatja meg csodás alakját.

2011. Január 05. 07:53, szerda |

Eddig tartott a sztárság Szíj Melindának?

Ellentmondásos hírek láttak napvilágot Szíj Melindával kapcsolatban. A külkereskedelmi ügyintézőből lett énekesnőről azt állítják, minden felkérést elutasít, a megasztáros azonban ezt cáfolja.

2011. Január 05. 07:49, szerda |

Rettenetesen néz ki Beckham

Bár a világ egyik leglenagyobb szépfiújaként tartják számon David Beckhamet, neje szerint borzasztóan néz ki.

2011. Január 04. 14:53, kedd |

Mi történt Stohl Andrással?

Stohl András igazi profi, amit még azok is elismernek, akik májusi ittas vezetése miatt kiakadtak a színész-műsorvezetőre. Éppen ezért volt nagyon furcsa, hogy a minap össze-vissza habogott a kamerák előtt.

2011. Január 04. 14:49, kedd |

Döbbenet, mi történt Pamela Andersonnal

Pamela Anderson iszonyatosan megrémült, mert egy fanatikus rajongója napokon át üldözte, majd fel akart szállni a vasúti kocsijába, és a rendőröknek gázspray-vel kellett ártalmatlanná tenniük.